Nettstedbygger Hjelp

Velg farge på nettstedet

Du kan raskt endre hovedfargen nettstedet bruker og velge blant 30 alternativer. Ellers kan du klikke deg gjennom forhåndsinnstilte temaer for farger og skrifttype, og så tilpasse valget ytterligere.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted. Nettstedets nåværende kombinasjon av farge og skrifttype vises i hovedvinduet
    din nåværende kombinasjon av farge og skrifttype
  3. Klikk på Tema.
    Klikk Tema-knappen
  4. I Tema-panelet kan du:
    temapanel
    • Klikke gjennom de forhåndsinnstilte kombinasjonene av farger og teksttyper. Hvert trinn endrer den gjeldende kombinasjonen din umiddelbart.
      klikk gjennom stilkombinasjoner
      nettstedets stil endres umiddelbart
    • Eller klikk Farger, og nettstedets nåværende farge utheves i rutenettet. Klikk en annen farge for å endre den.
      klikk i en annen rute for å bytte farge

Merk: Hvis du klikker på Tilbakestill skrifttype og farger, tilbakestilles begge til det forhåndsinnstilte temaets opprinnelige kombinasjon – ikke den du brukte før du klikket deg gjennom forhåndsinnstillingene.

5. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  6. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).