Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Velg farge på nettstedet

Endre raskt aksentfargen som brukes på nettstedet ditt. Velg en av de foreslåtte fargene, eller velg din egen farge.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Rediger nettsted for å åpne redigeringsverktøyet for nettstedet.
  4. Velg Tema .
  5. Utvid Farge -alternativet.
  6. Velg en av de foreslåtte fargene, eller velg fargehjulet for å åpne en fargepalett. I fargepaletten velger du fargen du ønsker eller skriver inn den heksadesimale koden for fargen din.
  7. Bruk glidebryteren Paint your site (Mal ditt nettsted) for å justere hvor lyst, fargerikt eller mørkt nettstedet er under ett. Ikke bekymre deg, du kan fremdeles endre fargene i hver seksjon individuelt .
  8. Velg Nettsted for å gå tilbake til redigering av nettstedet.
  9. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene og når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiser nettstedet ditt .