Velg informasjonskapslene som GoDaddy Pro kan bruke for kontoen min

Du kan justere informasjonskapslene du vil at GoDaddy Pro skal bruke. Å blokkere noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på plattformen vår og tjenestene vi kan tilby.

1. Logg på GoDaddy Pro -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Hjem i venstre sidestolpe.
  3. Klikk på bildet ditt øverst til høyre, og klikk deretter på Innstillinger .
    Åpne innstillinger
  4. Klikk på Personverninnstillinger .
  5. I Informasjonskapselinnstillinger -delen velger du hvilke informasjonskapsler som skal blokkeres.
    • Viktige nettstedskapsler er nødvendige for å gi deg viktige tjenester og funksjonalitet, inkludert identitetsverifisering, tjenestekontinuitet og nettstedssikkerhet. Disse kan ikke deaktiveres.
    • Markedsføringskapsler sørger for at du ikke får gjentatte annonseringsmeldinger, at meldingene er mer relevante for deg og dine interesser, og lar oss måle annonseringseffektiviteten vår.
    • Analytics -informasjonskapsler samler inn anonyme data om hvordan besøkende bruker nettstedet vårt og hvordan det fungerer og brukes til å forbedre produktene, tjenestene og brukeropplevelsen.
    • Støtte -informasjonskapsler brukes til å spore brukeraktivitet og mislykkede handlinger, slik at vi kan ha mer data når vi begynner å feilsøke problemene dine. Interaktive tjenester som chat -støtte og tilbakemeldingsverktøy for kunder kan ikke fungere uten disse informasjonskapslene.
  6. Klikk på Lagre innstillinger . Disse innstillingene påvirker bare GoDaddy Pro -kontoen din.