Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Velg skrifttype og størrelse på nettstedet

Kjenner du ikke en Bodoni Bold from a Baskerville Old Face? Ikke bekymre deg. Vi har undersøkt de mest effektive skriftkombinasjonene for lesbarhet for de besøkende på nettstedet. Velg en av våre optimaliserte forhåndsinnstilte skrifttypekombinasjoner, eller lag din egen fontparing.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne redigeringsverktøyet for nettstedet.
  4. For å endre skrifttyper velger du Tema -fanen og åpner alternativene for Skrifttyper .
    • Primær -skrifttypen brukes vanligvis som overskrifter på nettstedet ditt. Sekundærfonten brukes som brødtekst.
    • Velg fra våre anbefalte forhåndsinnstilte skrifttypepar.
    • Hvis du vil ha mer tilpasning, velger du Avansert for å velge spesifikke primære og sekundære skrifttyper. Vi foreslår automatisk den best sammenkoblede skrifttypen for lesbarhet, men du kan endre den til alt du vil eller velge en av de forhåndsinnstilte skrifttypeparene igjen.
  5. For å endre skriftstørrelse, velg nettstedet ditt eller Nettsted -fanen. Velg tekstfeltet på nettstedet ditt som du vil redigere. Alle tekstfelt som tillater redigering vil ha et alternativ for å endre skriftstørrelse.
    • Velg Fontstørrelse -velgeren. Dette vises direkte på nettstedet ditt og er ikke tilgjengelig i sidestolpen.

ALTEXT
    • Endre skriftstørrelsen til å være større eller mindre. hvis du redigerer tekst i et oppsett som har flere seksjonsgrupper, for eksempel Om oss -delen, vil tekststørrelsen oppdateres slik at alle tekstblokkene i den delen har en jevn størrelse.
    • Hvis du vil at størrelsen skal brukes på lignende overskrifter eller brødtekst for alle seksjoner på hver side av hele nettstedet ditt, velger du Bruk på hele nettstedet .
    • Merk: Overskriftsdelen (den første delen på hjemmesiden din) har ikke alternativet Bruk for hele nettstedet fordi disse tekstfeltene er unike.

6. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene, og når du er klar til å offentliggjøre endringene, publiserer du nettstedet .