Nettstedbygger Hjelp

Velg skrifttype på nettstedet

Ser du ikke forskjell på Bodoni Bold og Baskerville Old Face? Det er ikke så farlig. Du kan velge blant over et dusin kombinasjoner av skrifttyper, som alle er tilsiktet å formidle nettstedets unike stil. Eller du kan klikke deg gjennom forhåndsinnstilte temaer for farger og skrifttype, og så tilpasse skrifttypen ytterligere.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted. Nettstedets nåværende kombinasjon av farge og skrifttype vises i hovedvinduet
    din nåværende kombinasjon av farge og skrifttype
  3. Klikk på Tema.
    Klikk på knappen Stiler
  4. I Tema-panelet kan du:
    • Klikk deg gjennom de forhåndsinnstilte kombinasjonene av farger og teksttyper øverst på siden. Hvert trinn endrer den gjeldende kombinasjonen din umiddelbart.
      klikk gjennom stilkombinasjoner
      nettstedets stil endres umiddelbart
    • Eller klikk på Skrifttyper for å utheve nettstedets nåværende skrifttype i rutenettet. Klikk på en annen skrifttype for å endre den. Klikk på en av de fire prikkene på linjen øverst i listen over skrifttyper for å endre størrelse på skrifttypen.
      klikk i en annen rute for å bytte farge

Merk: Hvis du klikker på Tilbakestill skrifttype og farger under listen over skrifttyper, tilbakestilles begge til det forhåndsinnstilte temaets opprinnelige kombinasjon – ikke den du brukte før du klikket deg gjennom forhåndsinnstillingene.

5. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  6. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).