Velg skrifttyper og størrelse på nettstedet

Kjenner du ikke en Bodoni Bold from a Baskerville Old Face? Ikke vær redd. Vi har undersøkt de mest effektive skriftkombinasjonene for lesbarhet for besøkende på nettstedet ditt. Velg en av våre optimaliserte forhåndsinnstilte skriftkombinasjoner, eller lag din egen fontparring.

1. Gå til GoDaddy produktside .
  2. Bla til Website Builder og velg Få til ved siden av nettstedet du vil endre.
  3. Plukke ut Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne nettredigereren.
  4. For å endre skrift, velg Tema kategorien og åpne alternativene for Skrifttyper .
    • Primær skrift brukes vanligvis til overskrifter på nettstedet ditt. Sekundær skrift brukes til brødtekst.
    • Velg blant våre anbefalte forhåndsinnstilte skriftparringer.
    • Hvis du vil ha mer tilpasning, velger du Avansert for å velge spesifikke primære og sekundære skrifter. Vi foreslår automatisk den best sammenkoblede skrifttypen for lesbarhet, men du kan endre den til hva du vil eller velge en av de forhåndsinnstilte skriftkoplingene igjen.
  5. For å endre skriftstørrelse, velg nettstedet ditt eller Nettsted kategorien. Velg tekstfeltet på nettstedet du vil redigere. Alle tekstfelt som tillater redigering, har muligheten til å endre skriftstørrelse.
    • Velg Skriftstørrelse velgeren. Dette vises direkte på nettstedet ditt og er ikke tilgjengelig i sidefeltet.

ALTEXT
    • Endre skriftstørrelsen til å være større eller mindre. hvis du redigerer tekst i et oppsett som har flere seksjonsgrupper, for eksempel Om oss-delen, oppdateres tekststørrelsen slik at alle tekstblokkene i den delen har en jevn størrelse.
    • Hvis du vil at størrelsen skal brukes på lignende overskrifter eller brødtekst for alle seksjoner på hver side på hele nettstedet ditt, velger du Søk på hele nettstedet .
    • Merk: Overskriftsdelen (den første delen på hjemmesiden din) har ikke alternativet Bruk på hele nettstedet fordi disse tekstfeltene er unike.

6. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene og når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiser nettstedet ditt .