GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Velge, flytte og opprette en ny liste fra et søk

Når du klikker på fanen Abonnenter, får du tilgang til hele kontaktlisten. Du kan bruke søkeord til å avgrense denne listen (og andre lister), slik at du kun viser kontakter som samsvarer med kravene dine.

Søke i abonnentene dine

1. Skriv inn bokstaver eller symboler i Søk-boksen (øverst til høyre i Abonnenter-området, ved siden av forstørrelsesglasset) for å finne samsvarende oppføringer. Du kan gjøre dette på to måter:
    • Skriv for eksempel inn «@yahoo.com» eller «Hansen», og søk etter det du skrev.
    • Eller! Hvis du vil søke etter informasjon utover kun e-postadresse og navn, angir du en «kode» etterfulgt av verdien du vil matche. Du kan for eksempel angi «By:Oslo»

Slik velger du søkeresultater:

2. Klikk i boksen ved siden av E-post, så krysser GoDaddy Email Marketing av ved siden av alle kontaktene (kun synlig på denne siden) fra søket.
  3. Hvis du har en lang liste med matchende kontakter som går over flere sider, klikker du alternativet: «Velg _ personer?» i søket, slik at du kan få hele settet.

Voilà! Du er ferdig! Du har valgt alle søkeresultatene. Men stopp en hal, hva kan du gjøre med dette utvalget av kontakter? Du kan enten eksportere dem til en CSV- eller XLS-fil, eller legge dem til i en ny eller eksisterende liste.

Slik legger du til søkeresultater i en ny eller eksisterende liste:

La oss si at du ønsker å flytte alle kontakter med en viss felles informasjon til en egen liste. For eksempel alle med e-postadresse fra Yahoo eller alle fra samme by.

Når du har søkt og valgt søketreffene, klikker du Legg til-knappen øverst til høyre, og velger en eksisterende liste fra alternativene. Dette legger utvalget til i denne listen.

Eller du kan angi en ny liste i det nederste feltet, for å opprette en ny liste for kun de utvalgte kontaktene.

Slik eksporterer du søkeresultater:

Hvis du heller vil eksportere listen, klikker du Eksporter-knappen, og velger om du ønsker å eksportere i CSV- eller XLS-format. Sjekk deretter e-posten din for nedlastingskoblingen, og høyreklikk den for å laste ned den eksporterte filen.