|  Hjem
Hjelp

SSL-sertifikater Hjelp

Verifiser sertifikatforespørselen din

Etter at du forespør SSL-sertifikatet ditt (Standard sikkerhet | Deluxe sikkerhet og utvidet bekreftelse | Kode- og driversignering), må du bekrefte all informasjonen du oppga da du startet forespørselen.

Informasjonen vi må bekrefte, avhenger av typen sertifikat du har kjøpt:

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.