Verifiser sertifikatforespørselen min

Før vi kan utstede sertifikatet ditt, er vi pålagt å verifisere at du kontrollerer domenet/domenene du forespør sertifikatet for. For sertifikater med Utvidet validering og Organisasjonsvalidering, må vi også verifisere identiteten din og at du er kvalifisert for den typen sertifikat.

For å gjøre ting raskere og gi deg nok tid til å jobbe med andre ting, prøver vi å utføre verifiseringen med informasjon vi allerede har eller med informasjon vi kan få fra tredjeparter. Hvis det er behov for ytterligere informasjon, vil et medlem av verifiseringsteamet vårt ta kontakt og fortelle deg hva du trenger for å godkjenne sertifikatforespørselen din.

For å hjelpe deg med å få sertifikatet ditt utstedt så raskt som mulig, bør du være på utkikk etter e-post og telefonoppringninger fra verifiseringsteamet vårt og gi dem eventuell informasjon de ber om så fort du kan. Vi utsteder vanligvis sertifikater innen 24 timer etter at vi har mottatt alt som er nødvendig for å godkjenne sertifikatet.

For alle sertifikater sender vi ut en e-post når sertifikatet ditt er utstedt.

Neste trinn

Etter at vi har utstedt SSL-sertifikatet ditt, er neste trinn avhengig av hvor du bruker sertifikatet.

Plassering Neste trinn
Primært domenenavn for et GoDaddy-produkt Vi vil avslutte SSL-installasjonen for deg hvis SSL-sertifikatet er på det primære domenet for hostingproduktet. Du må kanskje omdirigere nettstedstrafikken fra HTTP til HTTPS.
Tillegg-domener, VPS, dedikerte servere og andre hostingleverandører

Trinn 3, last ned sertifikatet ditt!

Hvis du ønsker å vite mer om verifiseringsprosessen, se Bekreft domenekontrollen min og om jeg er kvalifisert for et SSL -sertifikat.