Verifiser sertifikatforespørselen min

Etter at du har forespurt et SSL-sertifikat, må du bekrefte at du kontrollerer alle domenenavnene som står oppført i forespørselen din.

Klikk på bildet som samsvarer med typen SSL-sertifikat du har kjøpt:

(Ikke det du ser?)

Hvis SSL-sertifikatet ditt er i samme GoDaddy-kontoen som domenene som står oppført i forespørselen, trenger du ikke å bevise at du kontrollerer domenet – vi fikser det for deg. Hvis SSL-sertifikatet ditt er i en annen konto enn domenet/domenene på forespørselen, velg én av disse metodene for å bevise at du kontrollerer domenet/domenene:

• Vi sender en bekreftelseskobling til en rekke e-postadresser for domenet/domenene. E-postadressen må være én av følgende: admin@, administrator@, hostmaster@, postmaster@ eller webmaster@. Hvis du ikke har en av disse allerede, kan du opprette en, så sender vi deg koblingen i løpet av 24 timer. Når du klikker på koblingen, beviser det at du kontrollerer domenet.
  • Hvis SSL-sertifikatet ikke er i den samme kontoen som domenet/domenene og du ikke kan konfigurere en e-postadresse på domenet/domenene, må du bekrefte at du kontrollerer gjeldende domenenavn via SNS eller HTML. For informasjon om prosessen, se Bekreft domeneeierskap (HTML eller DNS) for mitt SSL-sertifikat .

Etter at du har fullført et av bevisalternativene for domenekontroll, blir sertifikatet ditt utstedt i løpet av én virkedag. Husk at manuelle verifiseringsprosesser er avhenger av at du utfører oppgaven, og sertifikatet blir ikke utstedt før du har bevist at du kontrollerer gjeldende domenenavn.

Neste trinn

Etter at vi har bekreftet at du kontrollerer gjeldende domenenavn og utsteder SSL-sertifikatet ditt, er neste trinn avhengig av hvor du bruker sertifikatet:

Plassering Neste trinn
Primært domenenavn for et GoDaddy-produkt Vi vil avslutte SSL-installasjonen for deg så lenge SSL er på det primære domenet for hostingproduktet. Du må kanskje omdirigere nettstedstrafikken fra HTTP til HTTPS.
Tillegg-domener, VPS, dedikerte servere og andre hostingleverandører

Trinn 3, last ned sertifikatet ditt!

Etter at du har forespurt et SSL-sertifikat med Deluxe sikkerhet, følger du disse tre trinnene:

1. Bevis at du kontrollerer domenenavnet/domenenavnene.
  2. Verifiser din identitet, adresse og telefonnummer.

Hvis du har forspurt et Utvidet validering-sertifikat, må du også verifisere at selskapet ditt er kvalifisert for utvidet validering.

Bevis at du kontrollerer domenet/domenene

Hvis SSL-sertifikatet ditt er i samme GoDaddy-kontoen som domenene som står oppført i forespørselen, trenger du ikke å bevise at du kontrollerer domenet – vi fikser det for deg. Hvis SSL-sertifikatet ditt er i en annen konto enn domenet/domenene på forespørselen, velg én av disse metodene for å bevise at du kontrollerer domenet/domenene:

• Vi sender en bekreftelseskobling til en rekke e-postadresser for domenet/domenene. E-postadressen må være én av følgende: admin@, administrator@, hostmaster@, postmaster@ eller webmaster@. Hvis du ikke har en av disse allerede, kan du opprette en, så sender vi deg koblingen i løpet av 24 timer. Når du klikker på koblingen, beviser det at du kontrollerer domenet.
  • Hvis SSL-sertifikatet ikke er i den samme kontoen som domenet/domenene og du ikke kan konfigurere en e-postadresse på domenet/domenene, må du bekrefte at du kontrollerer gjeldende domenenavn via SNS eller HTML. For informasjon om prosessen, se Bekreft domeneeierskap (HTML eller DNS) for mitt SSL-sertifikat .

Bevis identiteten din

Du beviser identiteten din ved å sende oss dokumenter som inneholder følgende informasjon:

• Ditt eller organisasjonens navn
  • Adresse
  • Telefonnummer (som vi kan ringe før vi utsteder sertifikatet)

Hvilken type dokumenter vi godtar, avhenger av om sertifikatet utstedes til en enkeltperson eller en organisasjon. Et medlem av verifiseringsteamet vårt tar kontakt med deg for denne dokumentasjon.

Enkeltpersoner

• Offentlig utstedt legitimasjon med bilde
  • Strømregning eller kontooppdrag for bank- eller kredittkort som viser adresse og telefonnummer

Organisasjoner

• Forretningslisens
  • Salgs- og bruksskatt-sertifikat (hverken nummeret eller FEIN er akseptabelt hver for seg)
  • Dokumentasjon på bedriftens navn
  • Dokumentasjon på fiktivt navn
  • Yrkesmessig skattekort/lisens
  • Sertifikat om fritak av skatt for ideelle organisasjoner
  • Stiftelsesvedtekter
  • Strømregning eller kontooppdrag for bank- eller kredittkort som viser adresse og telefonnummer
  • Et brev med bekreftelse fra en advokat eller statsautorisert regnskapsfører

Hvor lang tid tar prosessen for et sertifikat med Deluxe sikkerhet?

Etter å ha mottatt dokumentasjonen, behandler vi forespørselen innen tre virkedager.

Verifiser at du er kvalifisert for utvidet registrering

Et medlem av verifiseringsteamet vårt vil ta kontakt med deg når det gjelder dokumentasjonen som er nødvendig for å utstede sertifikatet ditt. Dokumentasjonsforespørsler kan omfatte:

• Forretningslisens
  • Dokumentasjon på bedriftens navn
  • Dokumentasjon på fiktivt navn
  • Stiftelsesvedtekter
  • Sertifikatforespørsel signert av sertifikatforespørrer og sertifikatgodkjenner
  • Signert kontraktavtale for alle innledende forespørsler og endringer til godkjent underskriver
  • Personlig uttalelse som er attestert (for virksomheter som ikke er LLC eller A/S)
  • Personlig uttalelse som blir attestert ansikt-til-ansikt (for virksomheter som ikke er LLC eller A/S)
  • Attestert kopi av legitimasjon med bilde for validering av identitet (for virksomheter som ikke er LLC eller A/S)
  • Bekreftet juridisk forklaring eller brev fra statsautorisert revisor, avhengig av resultatene fra andre valideringsmetoder

Hvor lang tid tar prosessen for et sertifikat med utvidet validering?

Hele prosessen med å verifisere forretningsregistreringen kan ta noen uker.