Verifiser sertifikatforespørselen min (Deluxe bekreftelse)

Etter at du har bedt om et SSL-sertifikat med Deluxe bekreftelse, bekrefter vi:

• Kontroll over domenenavnet i forespørselen din
  • Identitet, adresse og telefonnummer

Domenekontrollverifisering

Vi bekrefter at du kontrollerer domenenavnet i forespørselen din ved å sjekke GoDaddy-kontoen din og offentlig tilgjengelige registre i WHOIS-databasen.

Vi ber også noen kunder om å bekrefte at de kontrollerer domenenavnene sine manuelt. For informasjon om prosessen, se Bekreft domeneeierskap (HTML eller DNS).

Hvor lang tid tar prosessen?

Vanligvis tar verifiseringsprosessen mindre enn én virkedag. Manuelle verfiseringsprosesser avhenger imidlertid av at brukeren fullfører oppgaven.

Identitetsbekreftelse

Vi bekrefter at du er eller representerer enheten vi utsteder sertifikatet til ved å be deg om å sende oss dokumenter som inneholder følgende informasjon:

• Ditt eller organisasjonens navn
  • Adresse
  • Telefonnummer (som vi kan ringe før vi utsteder sertifikatet)

Hvilken type dokumenter vi godtar, avhenger av om sertifikatet utstedes til en enkeltperson eller en organisasjon.

Enkeltpersoner

• Offentlig utstedt legitimasjon med bilde
  • Strømregning eller kontooppdrag for bank- eller kredittkort som viser adresse og telefonnummer

Organisasjoner

• Forretningslisens
  • Salgs- og bruksskatt-sertifikat (hverken nummeret eller FEIN er akseptabelt hver for seg)
  • Dokumentasjon på bedriftens navn
  • Dokumentasjon på fiktivt navn
  • Yrkesmessig skattekort/lisens
  • Sertifikat om fritak av skatt for ideelle organisasjoner
  • Stiftelsesvedtekter
  • Strømregning eller kontooppdrag for bank- eller kredittkort som viser adresse og telefonnummer
  • Et brev med bekreftelse fra en advokat eller statsautorisert regnskapsfører

Hvor lang tid tar prosessen?

Etter å ha mottatt dokumentasjonen, behandler vi forespørselen innen tre virkedager.