Verifiser sertifikatforespørselen min (Standard bekreftelse)

Etter at du har forespurt et standardsikkerhets-SSL-sertifikat, må du bekrefte at du kontrollerer alle domenenavnene som står oppført på forespørselen din.

Hvis SSL-sertifikatet ditt er i samme GoDaddy-kontoen som domenene som står oppført i forespørselen, trenger du ikke å bevise at du kontrollerer domenet – vi fikser det for deg. Hvis SSL-sertifikatet ditt er i en annen konto enn domenet/domenene på forespørselen, velg én av disse metodene for å bevise at du kontrollerer domenet/domenene:

• Vi sender en bekreftelseskobling til en rekke e-postadresser for domenet/domenene. E-postadressen må være én av følgende: admin@, administrator@, hostmaster@, postmaster@ eller webmaster@. Hvis du ikke har en av disse allerede, kan du opprette en, så sender vi deg koblingen i løpet av 24 timer. Når du klikker på koblingen, beviser det at du kontrollerer domenet.
  • Hvis SSL-sertifikatet ikke er i den samme kontoen som domenet/domenene og du ikke kan konfigurere en e-postadresse på domenet/domenene, må du bekrefte at du kontrollerer gjeldende domenenavn via SNS eller HTML. For informasjon om prosessen, se Bekreft domeneeierskap (HTML eller DNS) .

Etter at du har fullført et av bevisalternativene for domenekontroll, blir sertifikatet ditt utstedt i løpet av én virkedag. Husk at manuelle verifiseringsprosesser er avhenger av at du utfører oppgaven, og sertifikatet blir ikke utstedt før du har bevist at du kontrollerer gjeldende domenenavn.