Verifiser sertifikatforespørselen min (Standard bekreftelse)

Etter at du har bedt om et SSL-sertifikat med standard bekreftelse, bekrefter vi at du kontrollerer domenenavnet i forespørselen din ved å sjekke GoDaddy-kontoen og offentlig tilgjengelige registre i WHOIS-databasen.

Vi ber også noen kunder om å bekrefte at de kontrollerer domenenavnene sine manuelt. For informasjon om prosessen, se Bekreft domeneeierskap (HTML eller DNS).

Hvor lang tid tar prosessen?

Vanligvis tar verifiseringsprosessen mindre enn én virkedag. Manuelle verfiseringsprosesser avhenger imidlertid av at brukeren fullfører oppgaven.