Verifisering sertifikatforespørselen min (utvidet validering)

Etter at du har bedt om et utvidet valideringssertifikat (EV), bekrefter vi:

• Kontroll over domenenavnet i forespørselen din
  • Identitet, adresse og telefonnummer
  • Kvalifisering for utvidet registrering

Domenekontrollverifisering

Vi bekrefter at du kontrollerer domenenavnet i forespørselen din ved å sjekke GoDaddy-kontoen din og offentlig tilgjengelige registre i WHOIS-databasen.

Vi ber også noen kunder om å bekrefte at de kontrollerer domenenavnene sine manuelt. For informasjon om prosessen, se Bekreft domeneeierskap (HTML eller DNS).

Utvidet verifisering av registreringen

Fordi utvidede verifiseringer gir den høyeste graden av bekreftelse, krever vi en grundig verifiseringsprosess for forespørselen din. Dette krever dokumenter som:

• Sertifikatforespørsel signert av sertifikatforespørrer og sertifikatgodkjenner
  • Signert kontraktavtale for alle innledende forespørsler og endringer til godkjent underskriver
  • Personlig uttalelse som er attestert (for virksomheter som ikke er LLC eller A/S)
  • Personlig uttalelse som blir attestert ansikt-til-ansikt (for virksomheter som ikke er LLC eller A/S)
  • Attestert kopi av legitimasjon med bilde for validering av identitet (for virksomheter som ikke er LLC eller A/S)
  • Bekreftet juridisk forklaring eller brev fra statsautorisert revisor, avhengig av resultatene fra andre valideringsmetoder

Hvor lang tid tar prosessen?

Hele prosessen med å verifisere forretningsregistreringen kan ta noen uker.