GoDaddy-auksjoner Hjelp

Verifiseringsprosess for GoDaddy-auksjonsbudgiver

For å beskytte kjøpere og selgere ytterligere mot svindelforsøk på auksjoner lanserer GoDaddy en ny verifiseringsprosess for budgivere. Denne prosessen er utviklet for å begrense måten uverifiserte budgivere kan legge inn bud på. Faste auksjonsbrukere skal kunne føle seg trygge på at auksjonene avholdes med strenge regler for svindelreduksjon. Vi evaluerer auksjonplattformen ofte og konsekvent for å sikre en rettferdig og åpen markedsplass.

Det er tre typer auksjonsbeholdning som nå krever verifisering:

1. Gunstig priset – Dette er domenenavn som er tatt tilbake av GoDaddy, og nå er tilgjengelig på auksjon.
  2. Utløpsauksjoner – Dette er domenenavn som har utløpt og ikke er fornyet av den opprinnelige eieren, og er nå tilgjengelig på auksjon.
  3. 7-dagers auksjoner – Dette er domenenavn som er oppført av andre selgere i en vanlig auksjon.

Slik fullfører du verifiseringsprosessen

For å bli verifisert må du oppgi gyldig PayPal-kontaktinformasjon!

1. Når du legger inn et bud fra siden for GoDaddy-auksjoner, klikker du på Fortsett å se gjennom.
  2. I vinduet Review Domains (Se gjennom domener) klikker du på verify your account with PayPal (verifiser kontoen med PayPal).
  3. Angi fornavn, etternavn og e-postadresse for PayPal i vinduet, og klikk på Send inn.
  4. Merk: PayPal-kontoen må være en verifisert konto. Ikke alle PayPal-kontoer vil fungere. Gå til vanlige spørsmål om selgerverifisering for PayPal for mer informasjon.

5. Du vil motta en bekreftelsesmelding om at GoDaddy har sendt PayPal-adressen din per e-post, ELLER at PayPal-kontaktinformasjonen du har oppgitt, ikke er gyldig, og du må angi gyldig informasjon.
  6. Merk: Kontaktinformasjonen din valideres mot PayPal i sanntid.

7. Klikk på den sikre koblingen i meldingen til e-postadressen din for PayPal for å fullføre verifiseringen.
  8. Du vil bli viderekoblet til GoDaddy-kontoen uten at du trenger å logge på, og du vil ikke lenger ha budbegrensninger på kontoen din.

For mer informasjon om sikkerhetsverifisering for PayPal, se vanlige spørsmål om selgerverifisering for PayPal.