Bekreft domeneeierskap i en annen GoDaddy -konto

For å konfigurere Microsoft 365 -e -postadressen din med et domene i en annen GoDaddy -konto, må du endre DNS -innstillingene dine to ganger. Én gang med en TXT -verifisering for å bekrefte domeneeierskapet ditt, og en gang til med resten av Microsoft 365 DNS -detaljene for å angi e -postmål.

Du finner TXT -postverdien i E & Office -instrumentbord (bruk GoDaddy -brukernavnet og passordet ditt). Hvis du trenger å logge på igjen, velger du Hjelp meg med å fikse dette .

1. Logg på den andre GoDaddy -kontoens domeneportefølje .
  2. Velg domenenavnet ditt.
  3. Rull ned til Flere innstillinger -delen, og velg deretter Administrer DNS .
  4. Under DNS -oppføringer velger du Legg til .
  5. Velg TXT som Type .
  6. Angi detaljene fra e & Office -instrumentbord.
  7. Velg Legg til oppføring .

For å bekrefte TXT -oppføringen din, logger du på kontoen din og velger deretter Jeg anga min TXT -oppføring. Sjekk, er du snill! . Når domeneeierskapet ditt er bekreftet, ser du resten av konfigurasjonsinstruksjonene dine for Microsoft 365. Følg trinnene og angi e -postdestinasjonen for Microsoft 365 for domenet ditt .