Videresend domenet mitt

Videresend domenet ditt for å sende besøkende til en annen side når de besøker domenet ditt. Videresending er nyttig når du allerede har bygget et nettsted en annen plass, eller hvis du vil koble domenet ditt til en side med sosiale medier.

Du kan se en kort video av denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg ditt domenenavn fra listen for å få tilgang til Domeneinnstillinger-siden.
  3. Under Ytterligere innstillinger, velg Administrer DNS.
  4. Under Videresending, velg Legg til ved siden av Domene eller Underdomene. Hvis du velger et underdomene, angi underdomenet (maksimum 25 tegn) i Underdomene-feltet.
  5. Under Videresend til, velg http:// eller https:// for URL-destinasjonen som domenet ditt skal videresende til.
  6. Angi URL-destinasjonen i det tomme feltet. Det er hit vi kommer til å sende de som besøker domenenavnet ditt.
    • Første og siste tegn må være et siffer eller en bokstav
    • Punktum (.) støttes
    • Maks. 1000 tegn
    • Etterfølgende punktum (…) støttes ikke
    • Understrekingstegn (_) støttes ikke
  7. Under type videresending velger du 301- eller 302-omdirigering.
  8. Velg dine Innstillinger for videreføring for å bestemme hvordan din omdirigering skal fungere:
    • Bare videresend: Omdirigerer til nettstedet du anga i Videresend til-feltet, og mål-URL-en vises i nettleserens adresselinje.
    • Videresend med maskering: Omdirigerer nettstedet du anga i Vidersend til-feltet, og domenenavnet ditt vises i nettleserens adresselinje i stedet for mål-URL-en. Angi detaljene for minst én av metakode-typene:
      • Tittel: En kort frase (maksimum 80 tegn) som vises på nettleserfanen og i søkeresultatene.
      • Beskrivelse: En kort beskrivelse (maksimum 150 tegn) av nettstedet ditt som skal vises i resultatene til søkemotoren.
      • Nøkkelord: En liste med nøkkelord (maksimum 500 tegn), som beskriver innholdet og formålet med nettstedet.
  9. Velg Lagre. Vi oppdaterer domenet ditt automatisk til GoDaddy-navneservere hvis de ikke er med oss.

Det kan ta opptil to døgn før DNS-endringene trer i kraft globalt.

Vis meg hvordan

Relatert trinn

• Hvis du ønsker at www-versjonen av domenenavnet ditt også skal videresende, må du sørge for at ditt www CNAME peker til @.

Mer informasjon

• Når du legger til en videresending, brukes det en mal på DNS-en din og A-posten låses. Hvis du skal endre den A-posten, må du først slette videresending.
  • Ikke alle nettsteder kan bli maskert. Hvis ditt maskerte domene viser en tom og hvit side, så må du bytte til Kun videresending. Alternativt kan du be verten din om å tillatte maskering.
  • Hold domenet ditt aktivt og unngå at det utløper ved å slå på automatisk fornyelse.