Profesjonell e-post Hjelp

Videresend e-post fra den profesjonelle e-postinnboksen min

Videresend e-poster fra andre tjenester (som Gmail, Yahoo eller Hotmail.com) til din(e) Professional Email-innboks(er).

Hvis e-postleverandøren din støtter videresending av e-post, kan det være en innstilling eller et alternativ for egenskaper som lar deg konfigurere videresending av e-post. Hvis dette er tilfelle, velger du det alternativet og angir din Professional Email-adresse som adressen du ønsker å videresende e-postmeldingene dine til.

Hvis du ikke kan finne en innstilling for videresending av e-post, ber du den nåværende e-postleverandøren din om å videresende e-posten din til den nye e-postadressen din. Dette er kjent som e-postvideresending.