Videresend e -post fra en annen innboks til Office 365

Å videresende e -postene dine til Microsoft 365 -e -postkontoen din avhenger av alternativene som er tilgjengelige i din eksisterende e -posttjeneste. ( Hva er videresending av e -post? )

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

Hvis e -posttjenesten din støtter videresending av e -post, er det sannsynlig et alternativ for innstillinger eller egenskaper som lar deg konfigurere videresending av e -post. Velg det alternativet og angi Microsoft 365 -e -postadressen din som adressen du vil videresende e -postmeldingene dine til.

Hvis du ikke finner en innstilling for videresending av e -post, ber du den nåværende e -postleverandøren din om å videresende e -posten din til den nye e -postkontoen, også kjent som e -postvideresending .

Her er noen tips fra andre e -postleverandører:

Vis meg