Videresend e-post til en annen adresse

Du kan videresende den innkommende Office 365-e-posten til en hvilken som helst annen e-postadresse. Dette betyr at e-post som ankommer Office 365-innboksen, automatisk sendes til en annen e-postadresse.

1. Logg på Microsoft Office 365-portalen. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Klikk på Innstillinger (Innstillinger) øverst til høyre.
  3. I Innstillinger-panelet ruller du ned til Dine appinnstillinger og klikker E-post.
    Klikk på E-post
  4. I det venstre panelet, finner du frem til Kontoer. Hvis det er skjult, klikker du på det for å vise det. Velg Videresend.
    Under Kontoer, velger du Videresend.
    Påkrevd: Hvis du ikke ser Videresend-alternativet under Kontoer, kan det være at kontoen din ikke støtter videresending av e-post. Kontakt e-postadministratoren din.
  5. Velg Start videresending.
    Velg Start videresending.
  6. Under Videresend e-posten min til, skriver du inn e-postadressen som den innkommende Office 365-e-posten skal sendes til.
  7. Merk av i boksen Behold en kopi av videresendte meldinger hvis du vil beholde kopier av innkommende e-post i Office 365-innboksen.
    Advarsel: Hvis du ikke merker av i denne boksen, vil e-posten bli slettet fra Office 365-kontoen din etter at den ble videresendt.
  8. Klikk Klikk på Lagre.Lagre øverst på skjermen.