Videresend e -poster som vedlegg

Bruk Workspace Webmail til å videresende e -post som vedlegg. Arbeidsområde pakker alt meldingsinnhold i ett enkelt vedlegg. For å gjøre dette må du være i klassisk visning .

1. Logg på Nettpost. Bruk e-postadressen og passordet for Workspace Email (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Åpne meldingen du vil videresende. Eller hvis du vil videresende flere meldinger, merker du av i boksene ved siden av meldingene du vil videresende.
  3. Velg Flere handlinger- listen øverst til høyre.
  4. Velg Fwd. som vedlegg .
  5. Velg Bruk . En ny e -post opprettes med vedlagte EML -fil.
  6. Når du er klar, velger du Send .

Relatert trinn

• Du kan også gjøre dette i Outlook 2013 hvis du foretrekker det.