Videresend meldinger som vedlegg i nettpost

Bruk Workspace Webmail til å videresende e -post som vedlegg. Arbeidsområde pakker alt meldingsinnhold i ett enkelt vedlegg. For å gjøre dette må du være i klassisk visning .

1. Logg på Nettpost. Bruk e-postadressen og passordet for Workspace Email (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Åpne meldingen du vil videresende. Eller hvis du vil videresende flere meldinger, merker du av i boksene ved siden av meldingene du vil videresende.
  3. Velg Flere handlinger- listen øverst til høyre.
  4. Velg Fwd. som vedlegg .
  5. Velg Bruk . En ny e -post opprettes med vedlagte EML -fil.
  6. Når du er klar, velger du Send .

Hvis du ikke kan sende fra denne e -postkontoen (for eksempel hvis den er blokkert), kan du legge ved den lagrede meldingen med en annen e -postkonto eller laste opp som forespurt av en GoDaddy -veiledning .

Relatert trinn

• Du kan også gjøre dette i Outlook hvis du foretrekker det.