Videresend e -postmeldinger som vedlegg i Outlook 2013

Ved å bruke Microsoft Outlook® 2013 kan du videresende e -postmeldinger som vedlegg. Det kan være lurt å gjøre dette hvis du sender en oversikt over en e -postsamtale til noen, eller hvis du trenger noen til å feilsøke eller gi deg teknisk støtte for e -poster du har mottatt. Hvis du gjør dette, pakkes alt innhold fra forrige melding (inkludert overskrifter og vedlegg) inn i en organisert fil som blir lagt ved den sendte e -posten. Dette kan også redusere forvirring fordi de vedlagte meldingene dine ikke vil gå tapt, slik de ser ut som andre e -poster.

1. Åpne Outlook 2013.
  2. Klikk på Ny e -post for å starte en ny melding.
    Klikk på Ny e -post

Merk: For å inkludere vedleggene i en tråd, er det bare å svare eller svare på en eksisterende e -postadresse.

3. Klikk på Legg ved element .
    Klikk på Legg ved element
  4. Velg Outlook -element .
    Velg Outlook -element
  5. I Sett inn element -vinduet, under Se i , blar du til mappen med e -postmeldingen du vil legge ved. Under Elementer velger du e -postmeldingen.
    Bla gjennom, velg elementet du vil legge ved, klikk på OK

Merk: For å velge flere elementer holder du nede kontroll -tasten (ctrl).

6. Klikk på OK.
  7. Når resten av meldingen er klar, klikker du på Send .
    Klikk på Send
  8. Hvis mottakeren trenger å se delen Internet -overskrifter i den vedlagte e -posten:
    • Dobbeltklikk på den vedlagte e-posten for å åpne den.
    • Klikk på Fil
    • Klikk på Info
    • Klikk på Egenskaper , og se i Internet -overskrifter -feltet.

Neste trinn

Mer informasjon

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte tredjepartsprodukter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Outlook® er et registrert varemerke for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land. Med enerett.