Videresend et domene

Hvis kontoen din har flere enn 6 domener, bør du se listevisningen, som ser slikut, og så må du følge instruksjonene for Videresend eller masker domenet eller underdomenet ditt manuelt.

Med videresending av domenenavn kan du automatisk sende besøkende til domenenavnet ditt til et annet sted på nettet. Du kan velge å videresende ditt inaktive domene til en rekke steder.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Administrerved siden av domener.
  3. Klikk på Bruk domenet mitt under domenenavnet du ønsker å konfigurere.
  4. Klikk på Koble til et eksisterende nettsted.
  5. Velg blant ett av de følgende alternativene for å peke domenet ditt mot:
    • Et domene du eier (andre domener på kontoen din.)
    • Nettsteder (Tumblr, Squarespace, Weebly osv.),
    • Sosiale medier (Twitter, Facebook, LinkedIn osv.)
    • Nettbutikker (Shopify, Etsy osv.)
    • Medienettsteder (Flickr, YouTube osv.)
    • Et annet sted (angi en URL-adresse du selv velger.)
  6. Når du velger videresending av domene, følger du bare instruksjonene, enten ved å klikk på Koble til domene -knappen eller ved å angi den riktige URL-adressen til nettstedet.

Neste trinn

• For å administrere videresending av domene, se
    .
  • Hvis du ønsker å konfigurere domenenavnet ditt med et nettsted hos GoDaddy i stedet for å videresende det, se