|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Videresend kopier av innkommende e-post

Send en kopi av enhver e-post du mottar til en annen e-postadresse. Dette er kjent som karbonkopiering.

Merk: Kopiering av e-postene lagrer dem på begge e-postadressene, som teller mot e-postkontoens maksimale lagringskapasitet. Konfigurer en videresendingsadresse hvis du vil unngå å lagre e-postene.

  1. Logg på ditt Workspace-kontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Utvid-ikonet i raden til e-postadressen du ønsker å endre.
  3. Klikk på Rediger.
    Klikk på rediger-alternativet
  4. Bekreft at fanen E-post er valgt.
  5. Velg Send kopi til: og endre adressene som vil motta de videresendte kopiene.

    Merk: Du kan oppgi flere adresser. Atskill hver adresse med et kommategn.

    Angi e-postadresser
  6. Klikk på Lagre.

Neste trinn

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.