Videresend Office 365-e-poster til en annen e-postkonto

Opprett en e-postadresse for videresending, slik at innkommende Outlook-e-poster sendes til en annen e-postkonto, som for eksempel Gmail eller Yahoo. Da kan du spare tid ved at du ikke behøver å sjekke flere e-postkontoer.

Påkrevd: Hvis du vil videresende e-post til en adresse utenfor din organisasjon, skal du først redigere retningslinjene for utgående søppelpostfilter. Ellers vil ikke ekstern e-postvideresending fungere.

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Office 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Øverst til høyre velger du Tannhjulknapp for innstillinger Innstillinger > Vis alle innstillinger i Outlook.
  3. Velg Mail > Videresending.
    Videresending
  4. Merk av i boksen for å Aktivere videresending, og skriv inn e-postadressen du vil skal motta de videresendte e-postene.
    Aktiver videresending, og skriv inn e-postadressen
  5. Merk av i boksen Behold en kopi av videresendte meldinger, hvis du vil beholde kopier av innkommende e-post i Outlook-innboksen. Hvis du ikke merker av i denne boksen, vil e-poster slettes fra Outlook-kontoen når de videresendes.

6. Velg Lagre. Alle e-poster som sendes til Outlook-kontoen, vil nå videresendes til den utvalgte innboksen.

Vis meg