Vis eller endre ASP.NET -versjonen i Windows Hosting

Følg disse trinnene for å vise eller endre ASP.NET -versjonen i Windows Hosting.

Merk: Windows Hosting lar deg endre ASP.NET-innstillingene per domene. Dette betyr at du må oppdatere innstillingene for hvert domene på kontoen din hvis du ikke ønsker å bruke Windows Hosting -standarden.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Nedenfor Webvert , ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke, velger du Administrer .
  3. Velg Plesk -administrator .
  4. Velg Hosting -innstillinger .
  5. Under Skripting og statistikk på nettet ser du støtteversjonen for Microsoft ASP.NET . Hvis du vil endre den, velg en ny versjon og velg OK .