Se eller endre PHP-versjonen for min Linux-hosting

Du finner den aktive PHP-versjonen til din Linux-hosting i kontoens instrumentbord. Det er alltid en god ide å holde PHP-en oppdatert til den nyeste versjonen for sikkerhetsoppdateringer og forbedret ytelse.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Administrer under Webhotell ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. I kontoens Instrumentbord under Innstillinger-seksjonen, velger du Server.
    velg server
  4. For å endre PHP-versjonen klikker du på Administrer ved siden av PHP-versjon.
  5. Velg en annen PHP-versjon fra listen og angi oppdater i Tast inn «oppdater» for å bekrefte-feltet.
  6. Velg Lagre endringer.