Vis trafikkstatistikk, logger og beregninger for Linux -hostingnettstedet mitt

Bruk cPanel Metrics -appene til å vise trafikkstatistikk for Linux -hostingnettstedet ditt.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Administrer under Webhotell ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. klikk på cPanel-administrasjon.
  4. Rull ned til Målinger , og velg deretter statistikkapplikasjonen du vil bruke.

Mer informasjon

• cPanel har dokumentasjon på statistikkapplikasjonene for beregninger .