Endre passordet mitt for Workspace Email

Endre passordet ditt for Workspace Email fra påloggingssiden for nettpost. Hvis du er en Workspace Email -administrator, kan du også tilbakestille e -postpassordet til en bruker.

1. På arbeidsområdet Nettpost , under Logg på , velger du koblingen for å finne passordet ditt.
    Trenger du å finne passordet ditt?
  2. Skriv inn e -postadressen din.
  3. Velg hvordan du vil sende instruksjoner, og velg Send e -post .
  4. Merk: Hvis du ikke allerede har en e -post for gjenoppretting , og du ikke har tilgang til Workspace Control Center, må du sende e -posten til kontoadministratoren.

Det kan ta opptil 30 minutter å sende e -posten din for tilbakestilling av passord. Når du har mottatt e -post for tilbakestilling av passord, følger du instruksjonene for å tilbakestille passordet.