GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Se og redigere abonnentdetaljer

Denne artikkelen dekker et eldre produkt som ikke lenger er tilgjengelig for nye kunder.

Det er bare navn- og e-post-opplysninger som vises på hovedsiden til abonnentsområdet ditt, men du kan alltids se og redigere abonnementsdetaljer med et par klikk.

1. Hvis du ikke har gjort det allerede, logg deg på GoDaddy Email Marketing-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. I abonnentsområdet ditt klikker du på e-postadressen for å se på eller redigere opplysningene.
  3. Du kan klikke i hvilket som helst felt du ser for å redigere det.
  4. Klikk på Legg til listen for å legge til abonnenten i en av de spesifikke listene dine. Abonnentens nåværende listemedlemskap påvirkes ikke av denne handlingen.
  5. Klikk på Legg til et søkefelt til for å legge til et nytt datafelt bare for den abonnenten.

Neste trinn

• Hvis du ønsker å gjøre endringer til abonnentene dine i bulk, er det beste alternativet å eksportere abonnentene eller listen, gjøre endringene i CSV -filen og deretter laste den tilbake til abonnentene.