Viewing Receipts in Intuit QuickBooks

Downloaded Quick Shopping Cart receipts are stored as Intuit® QuickBooks® Customer Sales Receipts.

To View Quick Shopping Cart Receipts in QuickBooks

  1. Open QuickBooks.
  2. Open the Customer Navigator.
  3. Click Sales Receipts.
  4. Click the Previous icon.

For more information on using QuickBooks, refer to the QuickBooks Quick Start Guide.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.