Vinner utløpende domeneauksjoner

Hvis du vinner et domenenavn som utløper i GoDaddy Auctions®, må du betale innen 48 timer etter at auksjonen ble avsluttet. Hvis du ikke kjøper domenet betimelig, kan det føre til tap av domenet og suspensjon av auksjonsmedlemskapet ditt. I tillegg til auksjonsprisen, må du betale fornyelsesgebyret for domenenavnet. For mer informasjon, seKjøpe domenenavn du har vunnet .

Etter at du har betalt, flytter vi domenenavnet til kontoen din innen sju dager.

For å se den planlagte overføringsdatoen logger du på Auksjonskontoen din . Fra Bidding List -menyen velger du Won . Den planlagte overføringsdatoen vises i Status -kolonnen.