Vis databasedetaljene mine i Plesk -hosting

Etter at du har opprettet databasen, kan du finne detaljene, inkludert vertsnavnet til databasen, i kontrollpanelet ditt.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk Plesk Admin .
  5. Klikk på Databaser.

Databasedetaljene dine vises, inkludert databasens vertsnavn (Database-server) og brukere.

Advarsel: Ikke inkluder porten etter IP -adressen for MySQL -databasene dine. For eksempel, hvis databaseserveren din er 1.1.1.1:3306 , bruker du 1.1.1.1 som databasens vertsnavn.

Hvis du ikke kan logge på databasen din, tilbakestiller du ett av passordene til en av databasebrukerne ved å gå til Brukere -fanen. Derfra klikker du på brukernavnet du ønsker å bruke, tilbakestill passordet og klikk deretter på OK.