Vis databasedetaljer for Linux -hostingkontoen min

Slik bruker du cPanel for å vise databasedetaljer, som brukere og databasestørrelse, i Linux -hostingkontoen din.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell , ved siden av Linux -hostingkontoen du vil bruke.
    klikk på Administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på MySQL -databaser i Databaser -delen på cPanel -startsiden. MySQL -databaser -siden viser gjeldende databaser og detaljer for hver enkelt.

Merk: For mer informasjon, se cPanel -dokumentasjon for MySQL -databaser .