Vis detaljene til databasen din

Etter at du har opprettet databasen, kan du finne detaljene, inkludert vertsnavnet til databasen, i kontrollpanelet ditt.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk på MySQL-databaser.

Dine Database -navn, i tillegg til dine Brukere vises.

cPanel-hostingkontoer er vert for databaser på samme serveren som nettstedet ditt: bruk følgende for å koble til:

• Applikasjoner på nettstedet ditt kobler seg til med localhost som vertsnavn.
  • Eksterne databasetilkoblinger fra datamaskinen din bruker IP-adressen til hostingkontoen din som vertsnavn (mer informasjon).

Hvis du ikke kan logge på databasen din, tilbakestiller du ett av passordene til en av databasebrukerne ved å klikke på brukernavnet du ønsker å bruke, tilbakestille passordet og deretter klikke på Endre passord.