Vis domener i den forhåndsinnstilte profilen min

En forhåndsinnstilt profil lar deg tilpasse spesifikke domeneinnstillinger og bruke disse innstillingene på flere domener om gangen. Hvis du har flere forhåndsinnstilte profiler, kan du sjekke for å se hvilke domener som er tilordnet til hver profil.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg Rediger kolonner -filterknappen og merk av i Domeneprofil -boksen.
    velg domeneprofil
  3. Gjennomgå domeneprofil -kolonnen for å se hvilke domener som er tilordnet til en forhåndsinnstilt profil.

Relaterte trinn

Mer informasjon

• Du kan organisere domenene dine enda mer detaljert med Mapper.