Vis eller endre ASP.NET -versjonen i Windows Hosting

Du kan se eller endre din ASP.NET-versjon på våre Windows-baserte hostingkontoer.

Merk: Plesk lar deg endre ASP.NET-innstillingene per domene. Dette betyr at du må oppdatere innstillingene for hvert domene på kontoen din hvis du ikke vil bruke Plesks standard.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk Plesk Admin .
  5. Klikk på Hosting -innstillinger ved siden av domenet du ønsker å bruke.

I delen Nettskripting og statistikk vises din Microsoft ASP.NET -støtteversjon.

Hvis du vil endre det, velger du en ny versjon og klikker deretter på OK .