Vis eller endre PHP-versjon

cPanel-kontoen din viser PHP-versjonen sin på hjemmesiden.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. I Programvare/tjenester -delen, klikker du på Velg PHP-versjon.

Din gjeldende PHP-versjon vises.

For å endre versjonene dine, velger du fra PHP-versjon -menyen versjonen du ønsker å bruke, og deretter klikker du på Angi som gjeldende.

Hvis du ønsker å manuelt velge PHP-moduler tilgjengelige for kontoen din, velger du 5.4 istedenfor opprinnelig (5.4).