Vis eller endre PHP-versjon

cPanel-kontoen din viser PHP-versjonen sin på hjemmesiden.

Plesk lar deg endre PHP-innstillingene basert på et per domene-grunnlag. Dette betyr at du må oppdatere innstillingene for hvert domene på kontoen din hvis du ønsker å bruke Plesks standardinnstilling.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Nederst i delen til domenehostingen du ønsker å bruke, klikker du på Vis mer.

Under PHP-innstillingervises PHP-versjonen din.

For å endre versjonen din, klikker du på Hosting-innstillinger ved siden av domenenavnet.