Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Vis et annet nettsteds blogg på mitt nettsted

Ved å legge til en blogg -feed på nettstedet ditt, viser du en blogg fra et annet nettsted. Nettstedet ditt oppdaterer visningen automatisk når det andre nettstedet legger ut et nytt blogginnlegg.

Merk: Det er bedre hvis du legger til din egen blogg på nettstedet ditt . Blogginnlegg gir deg sjansen til å lage mer innhold om emnet ditt, noe som øker muligheten for å bli funnet av søkemotorer.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Gå til siden og stedet du vil legge til blogginnleggene, og legg til en del .
  5. Søk etter Blogg -delen, velg oppsettet ditt og velg Legg til .
  6. Velg Ekstern blogg -feed , og lim deretter inn den andre URL -en for blogg -feed (nettstedsadresse). De fleste URL -adressene for blogg -feed vil ende med /rss .
  7. Tilpass de andre innstillingene, for eksempel layout, aksentfarge, tittel og bakgrunnsbilde.
  8. Velg Ferdig .
  9. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.