Vis innstillinger i nettpost

Tilpass nettposten din slik at den fungerer best for deg.

Påkrevd: Disse trinnene fungerer bare i klassisk visning . Hvis du er i oppdatert visning , velger du Klassisk visning øverst til høyre.
Klassisk visning
  1. Logg på Nettpost. Bruk e-postadressen og passordet for Workspace Email (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg Innstillinger > Skjerminnstillinger .
    Innstillinger -menyen med Skjerminnstillinger nedenfor
  3. Gå til en av de følgende fanene, gjør eventuelle endringer, og velg deretter OK .
    • Tid : Angi tidssone og datoformat, og hvor ofte mappene oppdateres.
    • Visning : Velg hvordan du skal vise bilder, angi forhåndsvisning av melding og endre handlingene dine etter at du har vist en melding.
    • Skrive : Tilpass hvordan du skriver nye meldinger.
    • Kalender : Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis du har en Calendar -konto. Tilpass hvordan hendelsene og oppgavene dine vises i nettpost.
    • Handlingsfelt : Tilpass hvilke knapper som vises i handlingsfeltet for enkel tilgang.
    • Temaer : Endre nettpostens fargetema.
    • Annet : Velg hvordan du vil slette meldinger og tilpasse verktøylinjen.