Vis min phpinfo -side

Med phpinfo -siden kan du se nøkkelinformasjon om hostingkontoen din, slik som konfigurasjonsinnstillinger og tilgjengelige variabler. Og du kan bruke den til å feilsøke problemer. I din Plesk delte hostingkonto kan du vise PHP -informasjonssiden uten å laste opp et phpinfo -skript.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. Klikk Plesk Admin .
  3. Klikk på PHP -innstillinger under domenenavnet du redigerer.
    klikk på php -innstillinger

Merk: Hvis du ikke ser PHP -innstillinger , klikker du på alternativet for VIS MER .

4. Klikk på Vis phpinfo () -siden for å se siden i en ny nettleserfane.
    vis phpinfo () -siden