Vis mine DNS-innstillinger

Du kan navigere til DNS-behandling-siden for å gjennomgå og redigere DNS-innstillinger for domener som er registrert hos GoDaddy. Ta deg tilgang til DNS-hosting for å gjennomgå DNS-innstillinger for domener som er DNS-hostet, men som ikke er registrert hos GoDaddy.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg ditt domenenavn fra listen for å få tilgang til Domeneinnstillinger-siden.
  3. På siden Domeneinnstillinger ruller du ned til Ytterligere innstillinger og velg Administrere DNS.
    velg velg administrere dns
  4. Gjennomgå og rediger DNS-innstillingene dine etter behov.