Administrert WordPress Hjelp

Vis oppsettsområdet mitt

Trinn 4 av Komme i gang med oppsett-serien.

Du kan vise oppsettsområdet ditt for å forhåndsvise endringer før du sender dem til ditt live produksjonsnettsted.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrert WordPress på siden Mine produkter.
  3. For nettstedet du ønsker å vise oppsettsområdet for, velger du Innstillinger fra menyikon-menyen.
    Velg Innstillinger
  4. Velg ikonet Vis nettsted i avsnittet Oppsettsområde.
    Vis nettsted-ikon

Nå som du vet hvordan du viser oppsettsområdet ditt, kan du teste endringene eller oppdateringene dine. I det neste trinnet vil vi sende endringer fra oppsettsområdet til produksjonsnettstedet ditt.