Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Vis mitt testnettsted

Etter at du har opprettet et testnettsted for den administrerte WordPress -kontoen, kan du se testnettstedet ditt for å forhåndsvise endringene på nettstedet ditt før du tar dem i bruk.

Merk: Testnettsteder er tilgjengelige hvis du har en Deluxe-, Ultimate-, Developer- eller Pro Managed WordPress -konto. Hvis du har en Basic -konto, må du oppgradere kontoen din for å bruke et testnettsted.

Merk: Pro -kontoer er kun tilgjengelige i USA og Canada.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrert WordPressMine produkter-siden.
  3. For nettstedet du ønsker å bruke, klikk på ikonet med tre prikker og velg Oppsett .
    Velg oppsett
  4. Klikk på Staging WP Admin .
  5. Logg på WordPress.
  6. Klikk på under Neste trinn i instrumentbordet for wp-admin Vis nettstedet ditt .
    klikk på vis nettstedet ditt i wordpress