Vis PHP -versjonen din i Plesk -hosting

Du kan sjekke PHP-versjon direkte via Plesk-panelet.

1. Klikk på Vis mer under domenet du ønsker å vise, på Plesk-startsiden.
    1. Er du ikke i Plesk? Logg på GoDaddy-kontoen din.
    2. Klikk på Administrer ved siden av hostingkontoen du ønsker å bruke.
    3. Klikk Plesk Admin .
    4. Fullfør trinn 1 ovenfor.
  2. Du kan se det gjeldende PHP-versjonsnummeret under PHP-innstillinger.
    Vise PHP-versjonen

Merk: Med Plesk -hosting kan du ha forskjellige versjoner av PHP for hvert domene. Hvis du sjekker PHP -versjonen for flere domener, må du gjenta disse trinnene for hvert domene.