Vis PHP -versjonen din i Windows Hosting

Du kan sjekke PHP-versjon direkte via Plesk-panelet.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Netthotell , og velg Administrer ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke.
  3. I kontoens instrumentbord velger du Plesk -administrator .
  4. Under PHP -innstillinger vil du se ditt nåværende PHP -versjonsnummer.
    Vis PHP -versjonen din

Merk: Med Plesk -hosting kan du ha forskjellige versjoner av PHP for hvert domene. Hvis du sjekker PHP -versjonen for flere domener, må du gjenta disse trinnene for hvert domene.