Vis trafikkstatistikk, logger og beregninger for Linux -hostingnettstedet mitt

Bruk cPanel Metrics -appene til å vise trafikkstatistikk for Linux -hostingnettstedet ditt.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på statistikkapplikasjonen du vil bruke på cPanel -startsiden i delen Metri.