Vise databasedetaljene dine med delt hosting-kontoer

Etter at du har opprettet databasen, kan du finne detaljene, inkludert vertsnavnet til databasen, i kontrollpanelet ditt.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk på Databaser.

Databasedetaljene dine vises, inkludert databasens vertsnavn (Database-server) og brukere.

Ikke inkluder porten etter IP-adressen for MySQL-databasene dine. For eksempel hvis Database-serveren din er 1.1.1.1:3306, bruker du 1.1.1.1 som databasens vertsnavn.

Hvis du ikke kan logge på databasen din, tilbakestiller du ett av passordene til en av databasebrukerne ved å gå til Brukere -fanen. Derfra klikker du på brukernavnet du ønsker å bruke, tilbakestill passordet og klikk deretter på OK.