Vise databasedetaljene dine med delt hosting-kontoer

Etter at du har opprettet databasen, kan du finne detaljene, inkludert vertsnavnet til databasen, i kontrollpanelet ditt.

Slik viser du detaljene til databasen din

1. Logg deg på Kontoadministrator.
  2. Klikk på Netthotell.

Klikk på ett av de følgende, basert på type vertsmaskin du har. Du finner ut det ved å se på det andre ordet i beskrivelsen av vertsmaskinen under domenenavnet på vertskontoen, f.eks. Deluxe Web samsvarer med Web/Classic (Hosting Control Panel).

Web/Classic (Hosting Control Panel)

1. Ved siden av vertskontoen du vil bruke klikker du på start.
  2. I Databaser -delen av Hosting Control Panel, klikker du på MySQL eller MSSQL avhengig av databasetypen du ønsker vertsnavnet for.
  3. Fra listen din over databaser, klikker du på Handlinger ved siden av databasen du ønsker å bruke, og deretter klikker du på Detaljer.

Databasedetaljene dine vises, inkludert brukernavn, vertsnavn og en kobling til tilbakestilling av passord.

Linux (cPanel)

1. Ved siden av vertskontoen du vil bruke klikker du på start.
  2. Klikk på MySQL-databaser.

Dine Database -navn, i tillegg til dine Brukere vises.

cPanel-hostingkontoer er vert for databaser på samme serveren som nettstedet ditt: bruk følgende for å koble til:

• Applikasjoner på nettstedet ditt kobler seg til med localhost som vertsnavn.
  • Eksterne databasetilkoblinger fra datamaskinen din bruker IP-adressen til hostingkontoen din som vertsnavn (mer informasjon).

Hvis du ikke kan logge på databasen din, tilbakestiller du ett av passordene til en av databasebrukerne ved å klikke på brukernavnet du ønsker å bruke, tilbakestille passordet og deretter klikke på Endre passord.

Windows (Plesk)

1. Ved siden av vertskontoen du vil bruke klikker du på start.
  2. Klikk på Databaser.

Databasedetaljene dine vises, inkludert databasens vertsnavn (Database-server) og brukere.

Ikke inkluder porten etter IP-adressen for MySQL-databasene dine. For eksempel hvis Database-serveren din er 1.1.1.1:3306, bruker du 1.1.1.1 som databasens vertsnavn.

Hvis du ikke kan logge på databasen din, tilbakestiller du ett av passordene til en av databasebrukerne ved å gå til Brukere -fanen. Derfra klikker du på brukernavnet du ønsker å bruke, tilbakestill passordet og klikk deretter på OK.