Vise eller endre din PHP-språkversjon

De fleste av våre hostingkontoer støtter en eller annen versjon av PHP. Hvis kontoen din gjør det, vises versjonen du bruker i kontrollpanelet.

Slik viser du PHP-versjonen din

1. Logg deg på Kontoadministrator.
  2. Klikk på Netthotell.

Klikk på ett av de følgende, basert på type vertsmaskin du har. Du finner ut det ved å se på det andre ordet i beskrivelsen av vertsmaskinen under domenenavnet på vertskontoen, f.eks. Deluxe Web samsvarer med Web/Classic (Hosting Control Panel).

Web/Classic (Hosting Control Panel)

1. Ved siden av vertskontoen du vil bruke klikker du på start.

I Server -delen vises PHP-versjonen din.

MERK: Hvis kontoen din ikke viser en PHP-versjon, har du en Windows®-konto som bruker IIS6, som ikke støtter PHP.

Slik endrer du PHP-versjonen din

1. Fra Mer -menyen, velger du Programmeringsspråk.
  2. Velg PHP-versjonen du ønsker å bruke, og klikk deretter på Fortsett.
  3. Klikk Oppdater.

Linux (cPanel)

1. Ved siden av vertskontoen du vil bruke klikker du på start.
  2. I Programvare/tjenester -delen, klikker du på Velg PHP-versjon.

Din gjeldende PHP-versjon vises.

MERK: Hvis du ønsker å manuelt velge PHP-moduler tilgjengelige for kontoen din, velger du 5.4 istedenfor opprinnelig (5.4).

3. For å endre versjonene dine, velger du fra PHP-versjon -menyen versjonen du ønsker å bruke, og deretter klikker du på Angi som gjeldende.

Windows (Plesk)

Plesk lar deg endre PHP-innstillingene basert på et per domene-grunnlag. Dette betyr at du må oppdatere innstillingene for hvert domene på kontoen din hvis du ønsker å bruke Plesks standardinnstilling.

1. Ved siden av vertskontoen du vil bruke klikker du på start.
  2. Nederst i delen til domenehostingen du ønsker å bruke, klikker du på Vis mer.

Under PHP-innstillingervises PHP-versjonen din.

Du kan endre PHP-versjonen din ved å klikke på Hosting-innstillinger ved siden av domenenavnet.