Vise trafikklogger i hostingkontrollpanelet

Denne artikkelen gjelder bare for webhosting. For mer informasjon, se Hvilken type hostingkonto har jeg?

Linux-hostingkontoen din samler alle forespørsler og lagrer dem i trafikkloggene dine. Denne informasjonen inkluderer forespørsler etter ditt nettsteds HTML-sider, sammen med innebygde ressurser på sidene, slik som bilder og video.

MERK: Kun Linux-kontoene våre støtter trafikklogger.

For å finne hostingkontoens plattform

1. Logg deg på Kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Klikk Kjør ved siden av kontoen du ønsker å bruke.
  4. Velg Filer og FTP-menyen, velg FTP-filbehandler.
  5. Fra katalogstrukturen som vises, klikker du Apache-logger.

Apache-loggkatalogen inneholder loggene fra de siste 30 dagene.