Forny mine domener

Du kan fornye domener manuelt og gjenopprette domener du nylig har kansellert, i kontoen din. Se hva det koster å fornye først, ved å tilpasse domenekolonnene. Hvis domenet ditt allerede har utløpt, kan du prøve å gjenopprette det.

Merk: Domener som er en del av en pakke, kan konfigurere det slik at pakken skal fornyes manuelt hver måned.
  1. Logg på GoDaddy Domeneportefølje. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg avmerkingsboksene ved siden av domenene du skal oppdatere. Eller velg en avmerkingsboks ved siden av Domenenavn, og velg deretter Velg alle.
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Velg Forny nå fra handlingsmenyen.
  4. Velg innstillinger for fornyelse, og velg så Fortsett.
    • Merk av i boksen ved siden av Slå på automatisk fornyelse for å fortsette domeneregistreringen uavbrutt.
  5. Fullfør fornyelsen av domene i kassen.

Den oppdaterte utløpsdatoen vises i kontoen din innen 90 minutter.