Hva om jeg ikke kan få Outlook til å fungere med Arbeids -e -post?

Du kan bruke Microsoft Outlook® til å skrive, motta og sende e -postmeldinger, men de sikre serverne våre behandler de faktiske meldingene. Meldingen (videresending) tildeles for e -postkontoene våre er 250 hver dag. Du har imidlertid muligheten til å kjøpe flere, i pakker på 50, mot et ekstra gebyr.

Hvis du ikke kan sende og motta meldinger med Outlook, er det noen få ting du kan sjekke for å feilsøke problemet før du ringer kundestøtte.

Kontrollere SMTP -reléinnstillingene dine

Slik sjekker du SMTP -reléinnstillingene dine

Når du konfigurerte e -postkontoen din, valgte du antallet «Reléer per dag» du ønsket å bruke. Sørg for at tallet ikke er satt til null, eller at du ikke har overskredet det angitte antallet releer.

Bekrefte Outlook -kontoinnstillingene dine

For å verifisere Outlook -kontoinnstillingene dine

Når du konfigurerte Outlook -kontoen din, angav du spesifikke innstillinger for serverne, brukerinformasjonen og portinnstillingene dine. Hvis disse innstillingene ikke er korrekte, vil ikke kontoen din fungere skikkelig.

For å sikre at du har riktige innstillinger, seLegg til Workspace Email manuelt i Outlook 2010 eller 2013 (Windows) .

Kontrollere MX -oppføringene dine

MX (Mail Exchanger) registrerer rute -e -postmeldinger over Internett. De leder e -postmeldinger til serverne som er godkjent for å godta meldinger for domenenavnet ditt. Hvis MX -oppføringene dine ikke peker til godkjente servere, kan ikke e -posten din nå deg.

Det er flere verktøy, for eksempel Email Test -verktøyet på www.dnsstuff.com , som du kan bruke til å sjekke MX -oppføringene dine. Når du har valgt en metode for å sjekke MX -oppføringene dine, må du bekrefte at de samsvarer med MX -oppføringene i arbeidsområdets nettpost.

Slik sjekker du MX -oppføringene dine

1. Logg deg på Workspace Webmail på email.secureserver.net .
  2. Fra Hjelp -menyen velger du E -postklientinnstillinger .
  3. Noter informasjon om innkommende og utgående serverinformasjon.
  4. Fortsett med prosedyrene beskrevet nedenfor for å konfigurere e -postklienten din.

Hvis MX -postene dine ikke samsvarer med disse, kan du tilbakestille MX -postene dine.

Tilbakestille MX -oppføringene dine

Slik tilbakestiller du MX -oppføringene dine

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer ved siden av Domener .
  3. Fra Verktøy -menyen velger du DNS -administrator .
  4. Klikk på Rediger sone for domenenavnet med MX -oppføringen du vil redigere.
  5. I MX (Mail Exchanger) -delen klikker du på Gjenopprett standardverdier . Standard sonefiloppføringer vises.
  6. Klikk Lagre sonefil , og klikk deretter OK .

Kontrollere brannmur-/antivirusinnstillingene dine

For å sjekke brannmur-/antivirusinnstillinger

Noen sikkerhetsinnstillinger for brannmur og antivirus kan forhindre at Outlook fungerer som det skal. Du må kanskje tillate popup-vinduer fra Outlook, justere innstillingene for blokkering av nettstedet eller endre andre innstillinger. Prøv å endre sikkerhetsinnstillingene slik at e -post kan sendes og mottas.

Merk: Med Workspace Webmail og SMTP er du begrenset til 100 e -postadresser (Til, Cc og Bcc) per e -postmelding, uavhengig av antall SMTP -releer du har per dag. For mer informasjon, seWorkspace Email kontobegrensninger .

Merk: Som en høflighet gir vi informasjon om hvordan du bruker visse tredjepartsprodukter, men vi støtter ikke eller støtter direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for funksjonene eller påliteligheten til slike produkter. Outlook® er et registrert varemerke for Microsoft Corporation i USA og / eller andre land. Alle rettigheter forbeholdes.