|  Hjem
Hjelp

Domener Hjelp

What is a domain name?

Domain names were created to make IP, or Internet Protocol, addresses more human-friendly. Watch this video to learn more about domain names and how they work.

More info


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.