|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

What is a partner application?

A partner application is one that GoDaddy Hosting Connection makes available to Support members but whose installation and support takes place outside of GoDaddy Hosting Connection by a third party.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.